WOOM Family SENSITIVE TOOTHPASTE – Sve za zube

WOOM Family SENSITIVE TOOTHPASTE

18,93 kn

Učinkovita formulacija ove zubne paste daje desenzibilizirajuće djelovanje na zubno meso i zube, ima antibakterijska svojstva i ima ojačavajući učinak na caklinu. Ostavlja trajni osjećaj čistoće i svježine.

Opis

Učinkovita formulacija ove zubne paste daje desenzibilizirajuće djelovanje na zubno meso i zube, ima antibakterijska svojstva i ima ojačavajući učinak na caklinu. Ostavlja trajni osjećaj čistoće i svježine. Fluoridi u ovoj zubnoj pasti pridonose obnavljanju strukturu cakline, potiču fiksaciju kalcija, povećavaju trajnost zuba i inhibiraju rast i razmnožavanje patogenih bakterija promicanjem zdrave mikroflore, što smanjuje rizik od nastanka karijesa. Kalijev nitrat pomaže smanjiti preosjetljivost i bolnost zuba. Tokoferil acetat, prirodni sastojak, aktivni je antioksidans i pojačivač imunološkog sustava koji smanjuje rizik od karijesa i drugih bolesti usne šupljine.

Volumen: 75ml

Brand

WOOM

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “WOOM Family SENSITIVE TOOTHPASTE”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

  Koristimo kolačiće kako bismo vam pružili najbolje online iskustvo. Suglasni smo prihvatiti kolačiće u skladu s našim pravilima o kolačićima.

  ADRESA MALOPRODAJE

  Kralja Držislava 4, Zagreb

  TELEFON

  +385 1 46 333 10

  E-MAIL

  info@svezazube.hr

  RADNO VRIJEME

  Ponedjeljak-Petak 8:00-16:00 h

  Cart