SPLAT – 2u1 Aloe i čajevac – oralna pjena – Trenutno nedostupno – Sve za zube

SPLAT – 2u1 Aloe i čajevac – oralna pjena – Trenutno nedostupno

26,90 kn

Pjena za čišćenje 2u1 preporučuje se za upotrebu kao pomoćni higijenski proizvod za dnevnu oralnu njegu i primjenu nakon svakog obroka, kada nije moguća upotreba četkice za zube. Pjena je idealno pogodna za one koji nose ortodontske aparatiće. Inovativni protu-karijesni zaštitni sustav LUCTATOL izravno eliminira kariogeničke bakterije i pomaže u održavanju zdravih zuba.

Opis

 • Pjena za čišćenje 2u1 preporučuje se za upotrebu kao pomoćni higijenski proizvod za dnevnu oralnu njegu i primjenu nakon svakog obroka, kada nije moguća upotreba četkice za zube.
 • Pjena je idealna za one koji nose ortodontske aparatiće. Inovativni protu-karijesni zaštitni sustav LUCTATOL izravno eliminira kariogeničke bakterije i pomaže u održavanju zdravih zuba.
 • Ne sadrži fluor.
 • Primjena: pritisnuti raspršivač nekoliko puta i držati pjenu u ustima 5 sekundi, te nakon toga ispljunuti. Nema potrebe za četkanjem i ispiranjem vodom. Ne progutati.

Brand

Splat

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “SPLAT – 2u1 Aloe i čajevac – oralna pjena – Trenutno nedostupno”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

  Koristimo kolačiće kako bismo vam pružili najbolje online iskustvo. Suglasni smo prihvatiti kolačiće u skladu s našim pravilima o kolačićima.

  ADRESA MALOPRODAJE

  Kralja Držislava 4, Zagreb

  TELEFON

  +385 1 46 333 10

  E-MAIL

  info@svezazube.hr

  RADNO VRIJEME

  Ponedjeljak-Petak 8:00-16:00 h

  Cart