SPLAT

Splat je obiteljska tvrtka koja je od ideje u samo 13 godina postala globalna tvrtka za oralnu njegu i trenutno prodaje svoje proizvode u više od 28 zemalja širom svijeta. Splat tim se sastoji od 700 smionih, izvrsnih i otvorenih ljudi koji doista vjeruju da je moguće promijeniti svijet na bolje i koji rade kako bi osigurali da se netko u svijetu smiješi svake sekunde.

Splat proizvodi izrađeni su od najboljih sastojaka od vodećih svjetskih proizvođača . Oni su proizvedeni u ekološki čistom području Valdai, u Splat-ovoj ultra-modernoj eko-tvornici – Organic Pharmaceuticals – i u modernim tvornicama europskih i japanskih partnera. Splat je svjestan ljudske odgovornosti prema prirodi i čini sve što je moguće kako bi se smanjili utjecaji na okoliš .

 

Što ako rutina svakodnevnog četkanja zuba može biti malo više nego samo rutina?

Što ako se pasta za zube ne znači samo profesionalnu zaštitu desni i zuba, već i inspiraciju za vedriji život?

Splat proizvodi ne sadrže:

Agresivne abrazive koje su štetne za caklinu i povećavaju osjetljivost zuba: aluminijev oksid, aluminijev hidroksid, kalcijev karbonat. Umjesto toga, oznaka inovativni Sp.White System® sigurno izbjeljuje i ostavlja caklinu idealno čistom i sjajnom već nakon prve uporabe. Okrugle čestice različitih veličina uredno i djelotvorno uklanjaju plak bez uzrokovanja ogrebotina, osjetljivosti zuba ili oštećenja sluznice usne šupljine.

Šećer i druge štetne umjetne zaslađivače. Umjesto toga, sigurno sastojci kao što ksilitol, manitol, ekstrakt stevije i sukraloza koriste se u svim novim Splat proizvodima.

Klorheksidin i Triklosan. Tipično, klorheksidin se koristi za čišćenje od ruku kirurga. Nadalje, može izazvati osjećaj suhoće kože i svrbeža, dermatitisa. Triklosan često nalaze u proizvodima za čišćenje u kućanstvu. Dugotrajna uporaba sintetičkih antiseptičkih sredstava uzrokuje dysbacteriosis usne šupljine zbog jakog baktericidnog efekta. Osim toga, klorheksidin potiče razvoj sivog tona cakline. Umjesto toga, Biosol, siguran je antibakterijski agens koji se koristi u Splat proizvodima. Bakterije formiraju biofilm na površini zuba, što može uzrokovati periodontalne bolesti. Biosol uklanja biofilm tako da prodire u njega i uništava ga iznutra.

Natrijev lauril sulfat (SLS) –agent za čišćenje i formiranje pjene uključen je u većinu proizvoda za oralnu njegu, šampone i gelove. Ovaj sastojak može izazvati suhoću sluznice, a iako se još uvijek koristi u nekim našim pastama za zube u minimalnim količinama, najblaži i najsigurniji agent – natrijev lauril sarkozinat – koristi se u novim Splat proizvodima.

Splat Junior serije ne sadrže sredstva za formiranje pjene, saharozu i umjetna sladila. Umjesto toga, manitol i sladić koriste se kao zamjena. Junior serije zubnih pasti sigurne su u slučaju gutanja.

Dodatne informacije možete dobiti na: https://www.splatoralcare.uk/

 

SPLAT proizvodi u ponudi

1

Tvrtka:
SPLAT GLOBAL UK LTD.

Sjedište:
London, Ujedinjeno Kraljevstvo

Osnovana:
2000.

Prisutnost:
Sa 700 zaposlenika u 9 zemalja, SPLAT proizvodi prisutni su u preko 60 zemalja

Dodatne informacije:
Posjetom našem maloprodajnom dućanu, pozivom na 01/4633-310 ili na SPLAT webu

Web:
splatoralcare.uk

  Koristimo kolačiće kako bismo vam pružili najbolje online iskustvo. Suglasni smo prihvatiti kolačiće u skladu s našim pravilima o kolačićima.

  ADRESA MALOPRODAJE

  Kralja Držislava 4, Zagreb

  TELEFON

  +385 1 46 333 10

  E-MAIL

  info@svezazube.hr

  RADNO VRIJEME

  Ponedjeljak-Petak 8:00-16:00 h

  Cart