Miradent

miradent

 

Za profesionalnu njegu zubi i usta nije dovoljna samo četkica i pasta. Specijalne otopine za ispiranje usta, kao i gelovi za fluoridaciju zubi, sastavni su dijelovi detaljne zubne njege i zaštite od karijesa i osnova zdravlja usne šupljine.

Za profesionalnu zubnu profilaksu potrebno je više od četkice i zubne paste. Žvakaće za njegu zubi, kao i ostali specijalni proizvodi za starije i bolesne potrošače, kao npr. četkice za proteze ili čistač jezika sastavni su dio opsežne njege zubi – osnova za zdravu higijenu usta.

Ostatci hrane, bakterije i zubne naslage vrlo se brzo talože i zaštićuju u područjima između zubi, kao i na bravicama, kranijalnim kapicama i mostovima. Za profesionalno čišćenje zubi predstavljamo dakle proizvode za čišćenje područja među zubima.

Miradent-profilaksa tim kompanije Hager&Werken se od 1982 intenzivno bavi razvojem profesionalnih proizvoda za zubnu profilaksu. Ovi proizvodi razvijaju se u praksi i stalno se poboljšavaju. Profesionalni proizvodi trebaju profesionalni savjet. Na temu “zdravlje zubi” najbolji jamac je zajednički rad zubne ordinacije i ljekarne. Upravo zato mi naše proizvode nudimo preko naših partnera.

 

Miradent proizvodi u ponudi

 

1

Tvrtka:
Hager & Werken GmbH

Sjedište:
Duisburg, Njemačka

Osnovana:
1982.

Prisutnost:
miradent proizvodi prisutni su u preko 70 zemalja

Dodatne informacije:
Posjetom našem maloprodajnom dućanu, pozivom na 01/4633-310 ili na miradent webu

Web:
miradent.de

    Koristimo kolačiće kako bismo vam pružili najbolje online iskustvo. Suglasni smo prihvatiti kolačiće u skladu s našim pravilima o kolačićima.

    Cart