G&Z Instrumente

G&Z Instrumente

 

G & Z instrumenti GmbH je svjetski proizvođač i distributer rotacijskih dijamanata visoke klase, glodalica i instrumenata za poliranje za dentalni sektor, podijatriju, industriju nakita, te kozmetički i industrijski sektor.

GZI razvija i proizvodi visoko kvalitetne instrumente u Austriji i Švicarskoj. Kao certificiranoj tvrtci kvaliteta je najvažnija briga. Njihova filozofija je: „mi živimo, proizvodimo i nudimo Made in Switzerland i  Made in Austria!“

Široki raspon uključuje čitavu paletu rotacijskih instrumenata: karbidna svrdla i glodala, dijamantne brusilice, polirke, brusilice i čelične instrumente u najrazličitijim oblicima i vrstama, veličinama i tvrdoćama za uporabu na gotovo svim materijalima.

Tijekom proteklih 10 godina, G & Z instrumenti GmbH je postiglo bogato iskustvo s rotirajućim instrumentima. Fokus je na vrhunskoj produkciji s najvišim standardima kvalitete i razvoju u najnovije proizvodne procese za trajnu optimizaciju proizvodnje.

 

G&Z Instrumente proizvodi u ponudi

Tvrtka:
G&Z Instrumente GmbH

Sjedište:
Lustenau, Austrija

Osnovana:
2011.

Prisutnost:
Sa 320 zaposlenika u 6 zemalja, G&Z Instrumente proizvodi prisutni su u preko 60 zemalja

Dodatne informacije:
Posjetom našem maloprodajnom dućanu, pozivom na 01/4633-310 ili na GZ Instrumente webu

Web:
www.g-z-i.at

Katalog:
Link za preuzimanje PDF

  Koristimo kolačiće kako bismo vam pružili najbolje online iskustvo. Suglasni smo prihvatiti kolačiće u skladu s našim pravilima o kolačićima.

  ADRESA MALOPRODAJE

  Kralja Držislava 4, Zagreb

  TELEFON

  +385 1 46 333 10

  E-MAIL

  info@svezazube.hr

  RADNO VRIJEME

  Ponedjeljak-Petak 8:00-16:00 h

  Cart